Rijschool Groen

Rijbewijs halen ? #Gewoon_doen bij Rijschool Groen

Over Ons 

Rijschool Groen is een jong en dynamisch bedrijf dat erg groeiende is. Goed, veilig maar ook verstandig autorijden zijn mijn goals.  Ik vind het belangrijk dat iedereen die de weg op mag, het ook werkelijk durft en natuurlijk kan en bewuste keuzes weet te maken ongeacht of  ze nu minderjarig zijn of niet.

Eén plus één is twee. Eigenlijk is het heel logisch. Ik hou van auto rijden, ik werk graag met jongeren en wil ze graag het nut van iets belangrijks bijbrengen. Daarom leek het me echt een tof vak om zelf te leren.  

Auto rijden is één van die universele dingen in de wereld die je vroeg of laat wel wil leren. Juist omdat het iets is dat door zoveel mensen gedaan wordt,  is het bij auto rijden belangrijk dat je op een veilige manier de weg opgaat. Dat is één van de pijlers waarop ik graag les wil geven, om de mindset zo te krijgen dat iedereen veilig wil rijden.

Veilig en verantwoordt auto leren rijden dat zijn twee belangrijke pijlers bij het lesgeven. Ik zet me op deze manier in om het verkeer nog veiliger te maken.

Door  jaarlijks extra training te volgen,  waaronder de  wrm theoretische bijscholing, zorg ik dat mijn kennis up to date blijft en op deze manier mijn leerlingen goed kan onderwijzen. 

Leren doe je met vallen en opstaan. Daaraan gekoppeld zeg ik altijd, van je fouten kan je leren. Het klinkt heel cliché maar als je er goed over nadenkt zal je toch tot de ontdekking komen dat deze fouten je ook weer kunnen helpen 

ik ben een echte teamspeler en geloof ook in de kracht van het samendoen en zo zal de les echt niet alleen  ''eenrichtingsverkeer'' zijn.

Rijschool Groen is constant bezig met vernieuwing en groeit met de jaren dat brengt een hoop voordelen met zich mee en natuurlijk ook wat uitdagingen. Zo zijn we op zoek een nieuw teamlid die de normen en waarden van Rijschool Groen kan waarborgen en zo het team kan versterken! 

 

  • 20160912_113102
  • 20160611_153708 (2)
  • 20160621_214138

 

 

 Rijschool Groen is ook trotse sponsor van SSV'65 onder 19 (A1) Dit leuke jonge team is echt een top team. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


E-mailen
Bellen
Info
Instagram